Сглобяема къща 405 кв.м

Данни за продукта

Номер на продукта Сглобяема къща 405 кв.м :

Сглобяема къща 405 кв.м  

Това е един прекрасен планински дизайн, който предлага непретенциозен екстериор, но предлага странична гледка, откъм своята елегантна платформа, заобиколена от семейната стая и главната спалня, всяка от които с огромни сводести прозорци. Вътре, трапезарията, островната кухня, къта за хранене и семейната стая се радват на отворен план, с декоративни колони и окачени тавани в трапезарията и главните помещения. Главният апартамент намира уединеност отдясно, със самостоятелна луксозна баня. Стълбището, в близост до кухнята води към по-долното ниво, където са разположени три допълнителни спални. Игралната зала предлага вграден медиен център, с мини-бар и винарска изба подръка.

Енергоспестяващи сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция

Енергоспестяващите сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция  са сигурни, солидни и трайни, осигуряващи на собствениците си функционалност, пълна свобода на архитектурните решения и всевъзможни варианти за топлоизолация. Те съчетават най-добрите показатели на строителната физика и статика на конкурентни цени.

Предимства на сглобяемите къщи с метална конструкция:
-  Модерни енергоспестяващи сгради;
-  Изградени от висококачествени материали;
-  Сглобяемите къщи с метална конструкция са построени на база двупанелна система, изпълнена съгласно европейските изисквания със съвременни изолационни материали;
-  Около 30 % по-евтино от монолитното
-  Поне 7-8 пъти по-бързо
-  Сглобяемите къщи с метална конструкция са изключително устойчиво при земетресения

Освен че е устойчива при земетръс, едно от най-важните качества, които трябва да притежава една постройка това е изолацията. Ние ви предлагаме най-добрата хидро-, топло- и шумоизолация на европейския пазар.Сглобяемите къщи с метална конструкция са топли през зимата и прохладни през лятото
При този тип строителство с метална поцинкована конструкция са избегнати всички мокри процеси и поради това ниските температури не оказват влияние върху процеса на строене.
Времетраенето от започването на постройката до нейното пълно завършване зависи от квадратурата и (за еднофамилна къща 40-60 дни).
Другият плюс на този тип строителство е гаранцията, която ви даваме за годност на постройката. Чрез олекотената метална поцинкована конструкция е избегнат процеса на "улягане" и съпътстващите го последствия. По-голямата част от влаганите материали имат сертификати за гаранция от 50 и повече години.

Цената за строителство на един квадратен метър разгъната застроена площ започва от 229 Евро при частично изпълнение и стига до 299 Евро при изпълнение  до ключ.
Тя нараства в зависимост допълнително поетите ангажименти, като: допълнителни опции и друго допълнително оборудване по желание на клиента.
Фирмата приема поръчки за строителство на територията на цялата страна,както и в цяла Европа.

Фирма: Сглобяеми къщи
Адрес:
Телефон: 0878 311 542, 02 439 67 21
Факс: