Сглобяема дървена къща 325 кв.м

Данни за продукта

Номер на продукта Сглобяема дървена къща 325 кв.м :

Сглобяема къща 325 кв.м    57-3367

Сводести прозорци и фасада, украсена от тухли и мазилка представят историческата грация, която рядко се среща при съвременните къщи. Вътре, входът води към кабинет с френски врати и дву-етажна трапезария с високи кръгли прозорци. Семейната стая е зашеметяваща, с окачени тавани и дву-етажни прозорци. Стопляща камина Ви приветства, а вграденият кабинет прибавя комфорт и стил. Приятната островна кухня лесно обслужва плота за закуска и трапезарията. Главният апартамент Ви осигурява спокойствие и дискретност, с две стаи, точно една върху друга и романтична баня, с вана за подводен масаж. Допълнителна спалня на първия етаж е чудесна за гостна стая. Две спални на горния етаж делят гледка към долната семейна част и имат достъп до евентуалната стая за забавления.

Енергоспестяващите сглобяеми къщи с дървена конструкция  “,” са сигурни, солидни и трайни, осигуряващи на собствениците си функционалност, пълна свобода на архитектурните решения и всевъзможни варианти за топлоизолация. Те съчетават най-добрите показатели на строителната физика и статика на конкурентни цени.
Сглобяемите къщи са:
  - Модерни енергоспестяващи сгради;
  -  Изградени от висококачествени материали;
  -  Построени на база двупанелна система, изпълнена съгласно европейските изисквания със съвременни изолационни материали;
  - С 8-9 пъти по-бързо строителство, 25-30% по-евтино от монолитното и изключителна земетръсна устойчивост.
Вариантът "сглобяема къща с дървена носеща конструкция " предлага една новост за българския строителен пазар. По същество тази схема представлява образуването на дървено шаси (скелет) на сграда с вградени преминаващи през подпорите непрекъснати трегери и/или колони от същия материал. Създадената по този начин конструкция е изключително здрава и стабилна. Шасито (скелетът) дава възможност да бъде облицован отвън и отвътре с различни плоскости, предварително оформени като цели стени или отделни панели. След запълване на панелните пространства с топло- и пароизолация се постигат минимални енергийни загуби.
Животът на къщите при нормална поддръжка е повече от 50 години. Фирмата дава
дава 30 години гаранция за конструкцията на сградата. 
Сглобяемите дървени къщи дават чудесна възможност на бъдещите собственици да влияят на почти всички аспекти от дизайна на тяхната "къща-мечта". Елементите на сглобяемите дървени къщи се произвеждат в завод и след това се транспортират до мястото на сглобяване. Времето за сглобяване е изключително кратко - може да е дори два дни. Вие, като купувач на подобна къща, можете да изберете материалите, архитектурата и големината на къщата през фазата на планиране

Цената за строителство на един квадратен метър разгъната застроена площ започва от 249 Евро при частично изпълнение  и стига до 299 Евро при изпълнение до ключ .

Фирма: Сглобяеми къщи
Адрес:
Телефон: 0878 311 542, 02 439 67 21
Факс: