Сглобяеми дървени къщи 268 кв.м.

Данни за продукта

Номер на продукта Сглобяеми дървени къщи 268 кв.м. :

Сглобяеми къщи 268 кв.м. 56-3367

Просторна, подчертана с колони веранда прибавя нотка южен стил на този дизайн тип ранчо. Широко официално фоайе е заобиколено от кабинет, с вградени етажерки и трапезария. Семейното пространство е считано за най-просторно и Ви стопля през студените вечери със своята камина. Странично фоайе играе ролята на прохладен коридор или склад за месо между кухнята и трапезарийната зона. Горе, четири допълнителни спални разполагат с ъглови дрешници и място за баня. Главният апартамент е с окачени декоративни тавани, кът за почивка, огромен вграден гардероб и превъзходна баня. Огромно складово помещение също допълва тази част.

Енергоспестяващите сглобяеми къщи с дървена конструкция  “,” са сигурни, солидни и трайни, осигуряващи на собствениците си функционалност, пълна свобода на архитектурните решения и всевъзможни варианти за топлоизолация. Те съчетават най-добрите показатели на строителната физика и статика на конкурентни цени.
Сглобяемите къщи са:
  - Модерни енергоспестяващи сгради;
  -  Изградени от висококачествени материали;
  -  Построени на база двупанелна система, изпълнена съгласно европейските изисквания със съвременни изолационни материали;
  - С 8-9 пъти по-бързо строителство, 25-30% по-евтино от монолитното и изключителна земетръсна устойчивост.
Вариантът "сглобяема къща с дървена носеща конструкция " предлага една новост за българския строителен пазар. По същество тази схема представлява образуването на дървено шаси (скелет) на сграда с вградени преминаващи през подпорите непрекъснати трегери и/или колони от същия материал. Създадената по този начин конструкция е изключително здрава и стабилна. Шасито (скелетът) дава възможност да бъде облицован отвън и отвътре с различни плоскости, предварително оформени като цели стени или отделни панели. След запълване на панелните пространства с топло- и пароизолация се постигат минимални енергийни загуби.
Животът на къщите при нормална поддръжка е повече от 50 години. Фирмата дава
дава 30 години гаранция за конструкцията на сградата. 
Сглобяемите дървени къщи дават чудесна възможност на бъдещите собственици да влияят на почти всички аспекти от дизайна на тяхната "къща-мечта". Елементите на сглобяемите дървени къщи се произвеждат в завод и след това се транспортират до мястото на сглобяване. Времето за сглобяване е изключително кратко - може да е дори два дни. Вие, като купувач на подобна къща, можете да изберете материалите, архитектурата и големината на къщата през фазата на планиране

Цената за строителство на един квадратен метър разгъната застроена площ започва от 249 Евро при частично изпълнение  и стига до 299 Евро при изпълнение до ключ .

Фирма: Сглобяеми къщи
Адрес:
Телефон: 0878 311 542, 02 439 67 21
Факс: