Изграждане на сглобяеми къщи

Данни за продукта

Номер на продукта Изграждане на сглобяеми къщи:

 Изграждане на къщи с дървена конструкция. Ние произвеждаме, доставяме и монтираме дървената конструкция . 
Предимството на къщите с дървена конструкции е, че строителят може да продължи с вътрешните и външните работи веднага след монтажа на конструкцията , като този начин води до по-бързо строителство и спестяване на време.

ПРЕДИМСТВА НА КЪЩИТЕ С ДЪРВЕНА КОНСТРУКЦИЯ:
 
По-евтино – може да очаквате да спестите минимум 10 – 15 % от разходите при самото стрителство в сравнение с традиционното.
Срок на построяване -  до 50 % по-бързо построяване , което, само по себе си означава , че може да се нанесете по-бързо в новия си дом.  Може да спестите от наеми , от заем за строителство  и в крайна сметка - от лихви .
Съхнене – до 80 % по – бързо в сравнение с  традиционното строителство, при което съхненето на бетона , хоросана и др. може  да отнеме повече от 6 седмици.  При къщите, които ние строим, този процес се свежда до 1 седмица или по-малко. Можете да декорирате новия си дом веднага  след като се нанесете..
Отопление – вие ще спестите до 40 % годишно за отопление и ще подпомогнете опазването на околната среда

Къщите с дървена конструкция издържат толкова , колкото традиционните тухлени къщи у нас (не пропускайте факта , че всички тухлени къщи имат дървени покривни конструкции). Някои от най-старите съществуващи сгради във Великобритания са с дървена конструкция и датират от 1636 г.  Много от историческите сгради в Белфаст не само са с дървена конструкция, но и са  построени върху дървени основи. Съвременните  импрегнанти и технологии за обработка на дърво , допринасят за още по-дългия живот на дървените къщи или както са по ивестни в България сглобяемите къщи.

Фирма: Сглобяеми къщи
Адрес:
Телефон: 0878 311 542, 02 439 67 21
Факс: